Ledige plasser i studiofellesskap. Oslos flotteste lokaler!

Det er 2 kontorplasser ledig der du deler lokale på 50 kvadratmeter med 2 designere og en gründer innenfor økologi. Studiofellesskapet er nabo med 0047 OSLO, et internasjonalt orientert visningssted for kunst og arkitektur (http://0047.org/). Hele bygget består av ulike kreative foretak som skaper et dynamisk og tverrfaglig miljø hvor nye koplinger og synergier oppstår. Lokalene ligger sentralt på Grønland, Schweigaardsgate 34, i 2.etasje i et gammelt industrilokale. Det er over 4 meter takhøyde og med store vinduer som gir meget gode lysforhold. Leie av plass inkluderer tilgang til et stort, flott møte- og lunsjrom, moderne kjøkken, toalettfasiliteter, printer/skanner, bredbånd samt vask av lokalet. Plass i kontorfelleskap er kr. 3000 eks. mva. per person per måned.
Ta kontakt med: Torgeir Hjetland,
T: 92094573, e-post: torgeir@workinprogress.no
Mads Ottdal, T:48287553, e-post: mats@stagandhare.com
Nicolai Sørensen, T:99494848, e-post: nrs@foodhouse.no


Resepsjonen


Utstillinglokalet


Lokalet er i 2.etasje i et gammelt industrilokale


Lunsjlokalet


Plassene er i studio IV